Despre noi

Leo Tiles este locul în care creativitatea, stilul și eleganța se completează individual în proiecte de succes pentru designul interior.

Experiența noastră în furnizarea de produse premium pentru amenajările interioare își are începutul în anul 2009, timp în care am creat o gamă atent selecționată de produse precum plăci ceramice, gresie, faianță și mobilier de baie, adaptate pentru o diversitate de stiluri și ambianțe în designul interior.

Misiunea Leo Tiles

Scopul nostru este să fim o inspirație pentru clienții noștri, pentru a le oferi idei creative de decor pentru locuințe și să creăm o estetică frumoasă atât în interior, cât și în exterior.

Suntem într-o continuă exploatare a pieței internaționale, pentru a găsi cele mai noi stiluri și inovații disponibile atât în proiecte de amenajări interioare pentru băi și bucătării, cât și în materiale utilizabile precum ceramică, gresie și faianță.

Pasiunea noastră pentru clienți

 Locuința ta face parte din viața ta, iar spațiile pe care le folosești zilnic trebuie să creeze o ambianță personalizată pentru tine. Așadar, îți inspirăm creativitatea și construim conexiunile personale de care ai nevoie pentru a te face să te simțiți confortabil, transformându-ți spațiul de locuit într-un loc de expoziție cu care te poți mândri.

De ce să alegi Leo Tiles?

Pentru că suntem alături de tine pentru atingerea obiectivelor tale în amenajările interioare. Venim în întâmpinarea ta cu soluții inovatoare, idei remarcabile și produse cu finisaje excepționale, care așteaptă să fie montate în spațiile rezidențiale, comerciale sau office.

Ne mândrim cu o vastă experiență pe piața finisajelor în gresie, faianță și ceramică. Am asistat la sute de proiecte realizate cu succes, alături de clienți mulțumiți atât de produsele oferite, cât și de interacțiunea cu noi.

Pentru Leo Tiles, cel mai important element în activitatea noastră ești chiar tu!

× Ai nevoie de ajutor?